Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες live στον «Μουσικό Κήπο»

Στον Μουσικό Κήπο εγκαινιάζουν τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις οι Μουσικοί Ιχνηλάτες.
Φέτος το καλοκαίρι οι Μουσικοί Ιχνηλάτες συμπληρώνουν 10 χρόνια στα μουσικά δρώμενα και ξεκινούν την καλοκαιρινή τους περιοδεία από το χώρο που φιλοξένησε για πρώτη φορά τον ιδρυτή του συγκροτήματος Νίκο Μεργιαλή. Το Σάββατο 2 Ιουνίου ο Μουσικός Κήπος – Λυχνάρι υποδέχεται τους Μουσικούς Ιχνηλάτες.
Οι Μουσικοί Ιχνηλάτες πλέον μετράνε δύο επίσημες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη που κυκλοφόρησε πριν τέσσερα χρόνια έχει τίτλο “Είμαι ό,τι δεν είμαι” και η δεύτερη που κυκλοφόρησε πέρυσι “Άρχισε να φυσά” (και οι δύο έχουν την υπογραφή σε στίχους & μουσική του Νίκου Μεργιαλή). Στο ενεργητικό του συγκροτήματος προστίθεται και ένας μεγάλος αριθμός συναυλιών σε διάφορα μέρη της Ελλάδας καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες και δημιουργούς γνωστούς στο ευρύτερο κοινό της ροκ- «έντεχνης» σκηνής.

Στον ανακαινισμένο Μουσικό Κήπο στην παραλία της Αγριάς οι Μουσικοί Ιχνηλάτες Νίκος Μεργιαλής (κιθάρα – φωνή), Νέστορας Κόκκαλης (τύμπανα), Γιάννης Τσαρδακάς (μπάσο) και Μίμης Κατσούρας (κιθάρα) μας υπόσχονται μία μοναδική βραδιά, που θα είναι μόνο η αρχή για πολλές ακόμη που θα ακολουθήσουν …

Σάββατο 2 Ιουνίου
Στο Μουσικό Κήπο (Λυχνάρι), στην παραλία Αγριάς
Ώρα έναρξης 22:30 – Τηλ. επικοινωνίας: 6948 108255 – Είσοδος ελεύθερη


«Του χρόνου το ταξίδι» συνεχίζεται και . . . τα καλύτερα έρχονται!
www.ixnhlates.gr