Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Jazzsteppa / Live Dubstep @ Block33 (12/2/2011)

Τον Δεκέμβριο του 2006 κάπου στο Ανατολικό Βερολίνο, δύο Jazz μουσικοί, ο Gal Bar-Adon και ο Gal Moore, διοργάνωσαν ένα μικρό φεστιβάλ με σκοπό τον πειραματισμό της Jazz με την ηλεκτρονική μουσική.
Στο φεστιβάλ αυτό πήραν μέρος Jazz μουσικοί, παραγωγοί και DJ's απο όλη την Ευρώπη με αποτέλεσμα την δημιουργία του project των Jazzsteppa λίγο καιρό αργότερα. Οι Jazzsteppa είναι η πρώτη Live Dubstep μπάντα που βρήκε τη χρυσή τομή του Dubstep με την Τζάζ και με τον ιδιαίτερο ήχο τους κέρδισαν το ενδιαφέρον DJ's (Maxximus,Scuba & Joe Nice) και ραδιοφώνων (React FM,Reload-Radio,Sub FM) και το 2007 πραγματοποίησαν την πρώτη τους  περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο,τη Γερμανία και το Ισραήλ.

Η συλλογική φιλοσοφία των Jazzsteppa τους οδήγησε σε συνεργασίες με Rusko,Mack Jiggah,Untold και άλλους.Το 2008 έκαναν το ντεμπούτο τους στην δισκογραφία μέσω της Hotflush Records και μέχρι σήμερα έχουν καταφέρει να κυκλοφορήσουν τα κομμάτια τους σε δισκογραφικές εταιρείες όπως οι MG77,Studio Rockers και Police In Helicopter.

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου
Jazzsteppa / Live Dubstep

DJ Booker / Bass You Can Trust
Burning City / Bass You Can Trust

Entrance: 10 euros
Doors open: 23.00

Block33


Promo video:
http://www.youtube.com/watch?v=dpIEcQQMDOc