Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

BROTHERHOOD OF SLEEP νέα κυκλοφορία, ευρωπαϊκή περιοδεία, live release party!

"DARK AS LIGHT" digipack CD

“Το ταξίδι πέρα από τον χρόνο και την νόηση άρχισε, κι ο θαλάσσιος παλμός, η μελωδία του αέρα και ο γήινος ψίθυρος ενώνονται σε μια συμφωνία αρχαία και μυσταγωγική. Η κόντρα του σεισμικού fuzz με τους περίπλοκα πλεγμένους ρυθμούς αποκαλύπτουν νέες δυνάμεις της επανάληψης, νέες υποσχέσεις και νέους κύκλους ύπαρξης. Καινούργια mantra γράφονται, νέες κορυφές και πεδιάδες ξεδιπλώνονται, και το ταξίδι συνεχίζεται...”
Click to order
Δύο χρόνια σχεδόν μετά το εκπληκτικό ντεμπούτο τους, οι Brotherhood Of Sleep, το μοναδικό instrumental psychedelic/doom/rock trio από την Αθήνα, κυκλοφορεί το δεύτερο full-length album του, με τίτλο "Dark As Light". Με φόντο τις διδαχές των Colour Haze, Earthless, YOB, 5ive και Pelican, προσαρμόζουν την λογική του σύγχρονου ψυχεδελικού stoner/doom ήχου σε μια post-metal δυναμική κλίμακα, δημιουργώντας τον προσωπικό τους ήχο. Έναν ήχο πλούσια μελωδικό, δυναμικά παλλόμενο και σαρωτικά heavy.
Οι Brotherhood Of Sleep πραγματοποιούν εμφανίσεις ανά την Ελλάδα καθώς και τις πρώτες τους εμφανίσεις στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο του 2011, στα πλαίσια μιας mini περιοδείας σε Γερμανία, Ουγγαρία και Τσεχία. Αναλυτικά:
18/2 - Chemnitz, Γερμανία
19/2
- Erfurt, Γερμανία (με Colour Haze, Rotor, Sungazer)
20/2
- Darmstadt, Γερμανία
24/2
- Budapest, Ουγγαρία
26/2
- Prague, Τσεχία
***

FREE live release party @ ΤΩΡΑ Κ44 (06/03/2011)

Οι Brotherhood Of Sleep, γιορτάζοντας την κυκλοφορία της 2ης δουλειάς τους, θα σπείρουν τη μυσταγωγική τους ενέργεια, στο ΤΩΡΑ Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι) την Κυριακή 6 Μαρτίου!
Η βραδιά θα ανοίξει το instrumental heavy rock'n'roll trio των 45 Rats (myspace), παρουσιάζοντας το ντεμπούτο αυτοχρηματοδοτούμενο ΕΡ τους.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Το live ξεκινάει αυστηρά στις 21:30
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Θα ακολουθήσουν DJ sets από εκλεκτούς καλεσμένους.
***