Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

YIANNEIS live @ ΓαίαLive (10/12/2010)

Είναι ακραίοι και ανατρεπτικοί...Είναι έντονα θεατρικοί και ιδιαίτεροι...
Είναι ταλαντούχοι και πολυσυλλεκτικοί...
Είναι περίπλοκα υπέροχοι και είναι οι ΥIΑΝΝΕΙS!!!

Τη Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, οι εξαιρετικοί ΥIANNEIS θα βρεθούν για δεύτερη φορά στη σκηνή του ΓαίαLive, για ένα live πέρα από τα συνηθισμένα, για ένα show που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό!!!

Το νέο μουσικό σχήμα από την Αθήνα, με μόλις ένα χρόνο παρουσίας στα μουσικά δρώμενα, όπως φαίνεται, γρήγορα θα ξεπεράσει το στάδιο του “ανερχόμενου”. Λίγο πριν την εξέλιξη του όπως φαίνεται και από τον τίτλο του νέου του project “Προ-evolution”, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, που θα έρθει για να μιλήσει κάπως διαφορετικά, “ντυμένη” με τον ιδιαίτερο ήχο που χαρακτηρίζει τους YIANNEIS.


Οι YIANNEIS μπλέκουν μοναδικά rock, alternative, ethnic, ηλεκτρονικά και ελληνικά ακούσματα σε ένα show γεμάτο ενέργεια, χιούμορ αλλά και συγκίνηση, εκπλήξεις και ανατροπές, ένα show στο οποίο δύσκολα μένει αμέτοχος ο θεατής.

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου οι ΥIANNEIS θα παρουσιάσουν στο ΓαίαLive νέες συνθέσεις, αλλά και εμπνευσμένες διασκευές κομματιών από φαινομενικά αταίριαστα μεταξύ τους είδη. Οι Massive Attack και οι Beirut ο Sting και οι Nirvana, οι Antony & the Jonhsons και οι Prodigy, οι System of a down και οι White Strips, ο Bregovic και ο Πάνος Γαβαλάς και πολλά ακόμη ονόματα του μουσικού στερεώματος θα “παρελάσουν” την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου στο ΓαίαLive δια μέσου των ευφάνταστων ΥΙΑΝNEIS.

Να σημειωθεί ότι μαζί τους θα εμφανιστούν σε guest εμφάνιση, η νεαρή Θεσσαλονικιά ,Ειρήνη Αραμπατζή, στα φωνητικά και το μουσικό φαινόμενο με το βιολί στο ένα χέρι και την τρομπέτα στο άλλο ,που ακούει στο όνομα, Μαυρίκιος Ρουσινός, από τα ιδρυτικά μέλη των YIANNEIS που επιστρέφει για μία guest εμφάνιση στο ΓαίαLive.

YIANNEIS:

Λάμπρος Φιλίππου – φωνή
Νίκος Ζαδές – φωνή ,πλήκτρα, ακορντεόν
Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες, τζουράς
Δημήτρης Πετράκης –φλάουτο, πλήκτρα, κιθάρα, ταραμπούκα
Ilya Algaer – κοντραμπάσο, φωνητικά
Άρης Καλλέργης – τύμπανα, φωνητικά

guest βιολί/τρομπέτα – Μαυρίκιος Ρουσινός
guest vocals – Ειρήνη Αραμπατζή

www.myspace.com/yianneis
www.jumpingfish.gr/yianneis
www.musicwave.gr/yianneis
Facebook: YIANNEIS Official

Info:
Είσοδος: 10 ευρώ
Ώρα έναρξης: 22.30
Γαία Live
Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λιμάνι, Θεσσαλονίκη
T. 2310513654
www.gaia.gr