Κυριακή, 12 Δεκεμβρίου 2010

YASSA & The Medusas live @ Six D.O.G.S (21/12/2010)

Το drone/noise/black trio των YASSA σε πρώτη παρουσίαση στο Αθηναϊκό κοινό τη Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στο Six D.O.G.S.

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους:

YASSA
The Medusas

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου
@ Six D.O.G.S.
(Οδός Αβραμιώτου, Μοναστηράκι, Αθήνα)

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Οι Yassa δημιουργήθηκαν το 2009. Αφουγκράζοντας το σύγχρονο blackened noise ρεύμα των Gnaw Their Tongues/Aderlating/Utarm και πιστοί σε μια μεθοδική αποδόμηση της μουσικότητας (στο πνεύμα των Khanate/Khlyst/Gnaw), συγκροτούν ένα νέο σχήμα με σκοπό την δημιουργία μουσικής σκοτεινής και εσωστρεφούς – με έναν τρόπο που οι παραδοσιακές φόρμες δεν μπορούν να αναπαραστήσουν. Παντρεύοντας την abstract noise με την drone και ντύνοντας βασανισμένους στίχους και λαρυγγισμούς με black metal aesthetics, δημιουργούν ένα μείγμα μοναδικό, δύστροπο και έντονα προσωπικό.
Με την πρώτη εκδήλωση του μουσικού τους χαρακτήρα να αποτυπώνεται άγρια και ωμά στο “Bassa Atfaal” EP κι έχοντας μόλις ολοκληρώσει το ντεμπούτο τους δίσκο (σε παραγωγή Πάνου Αλεξιάδη / ex-Heavenshore, Lunar Miasma), παρουσιάζουν για πρώτη φορά το υλικό τους ζωντανά στο Six D.O.G.S. σε ένα αυτοσχεδιαστικό performance.
Το "Bassa Atfaal EP" είναι διαθέσιμο σε CDr format μόλις προς 3€ σε λιτή έκδοση που περιέχει χειρόγραφα ποιήματα από την ίδια τη μπάντα. Κάντε click ΕΔΩ για να το αποκτήσετε.

Μαζί τους, το Αθηναϊκό δραστήριο σχήμα των Medusas, σε μία εκ διαμέτρου αντίθετη εμφάνιση από αυτή των Yassa, όσον αφορά τα συναισθηματικό της κομμάτι τουλάχιστον.

Links:
www.myspace.com/yassaband
www.myspace.com/themedusastrio

Venue:
www.sixdogs.gr

Διοργάνωση:
www.ctsprods.com