Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Rosebleed – Fadeout – Em.Ma @ Koo Koo (19/12/2010)

Rosebleed – Fadeout – Em.Ma

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Οι Rosebleed κλείνουν τη φετινή χρονιά με μια εμφάνιση στο KooKoo, χώρο στον οποίον έπαιξαν ανοίγοντας τη χρονιά τον περασμένο Ιανουάριο! Η μπάντα από την Ηλιούπολη είχε ένα εξαιρετικό 2010 κατά το οποίο έπαιξε σε δεκάδες χώρους και ήρθε κοντά σε χιλιάδες κόσμο σε όλη την Ελλάδα. Αυτόν τον μήνα παρουσιάζει το “Bingo”, το τρίτο και τελευταίο single από το album της “White Balloons” και δίνει τις τελευταίες της συναυλίες πριν αποσυρθεί στο στούντιο για να γράψει τα νέα τραγούδια της για το δεύτερο άλμπουμ.
Η βραδιά προβλέπεται να έχει αρκετά από αυτά τα νέα τραγούδια καθώς και τραγούδια που δεν έχουν παιχτεί συχνά στις συναυλίες των Rosebleed! (www.myspace.com/rosebleed696)

Οι Fadeout σχηματίστηκαν το 2002 και το 2006 έβγαλαν το μοναδικό τους άλμπουμ, ενώ πρόσφατα έσπασαν τη σιωπή των τελευταίων δύο ετών και έρχονται με το νέο τους υλικό και φρέσκια σύνθεση! (www.myspace.com/fadeoutband)

Η Em.Ma έχει Κυπριακή καταγωγή και παρελθόν στις ΗΠΑ αλλά το παρόν της στη μουσική σκηνή της Αθήνας είναι αυτό που θα μας απασχολήσει πολύ! Στιβαρή backing band και εξαιρετική φωνή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της (www.myspace.com/emmamusic)

Πόρτες: 21.30
Είσοδος: 14 με ποτό

Info:
KooKoo, Ιάκχου 17, Γκάζι
2103450930
info@kookoo.gr