Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Νέα από το Low Bap Foundation!!!

Γεια χαρά σε όλους και όλες,
Ελπίζουμε αυτό το email να σας βρίσκει καλά, με μυαλό καθαρό, κοφτερό και φευγάτο...
Μας λείψατε αλλά υποψιν ότι ετοιμάζουμε όμορφα πράγματα για να τα μοιραστούμε παρέα. Λίγο ακόμα υπομονή, οι μέρες ζυγώνουν.
Και για να σας κρατάμε ζεστούς σας στέλνουμε δώρα. Μπείτε στην κατηγορία Downloads του Lowbap.com  (σε αυτό το link : http://www.lowbap.com/gr/downs.asp?type=6) για να κατεβάσετε δωρεάν τρία ολοκαίνουρια τραγούδια του B.D.Foxmoor γραμμένα στο κρεβάτι του πόνου (είχε σπασμένο πόδι εδώ και μερικές εβδομάδες). Σιγά - σιγά συνέρχεται και ... επανέρχεται!

Επίσης, στην κατηγορία Videoteam -> videoclips, έχουν ανέβει τα εξής videoclips στα αντίστοιχα Links
Tanto 'Κατ' εικόνα': http://www.lowbap.com/gr/videoclipsdetails.asp?artistsid=35
Sadahzinia 'Η νύχτα που τρελάθηκαν οι γλάστρες' : http://www.lowbap.com/gr/videoclipsdetails.asp?artistsid=37
Ονειρευτής 'Γκρίζα Σύνορα':  http://www.lowbap.com/gr/videoclipsdetails.asp?artistsid=38

Τα εισιτήρια για τα δύο Live στο Gagarin, για 21 και 22 Δεκεμβρίου θα υπάρχουν στο δισκοπωλείο 'Τζίνα' για προπώληση το αργότερο την Παρασκευή. Θα ενημερωθείτε με νέο email επί τούτου...
Υπόψιν ότι και οι δύο μέρες μαζί - παρουσίαση του 'La Bruja Muerta' και Live Sadahzinia - στοιχίζουν 20 ευρώ (τιμή προπώλησης). Διαφορετικά, η κάθε μέρα, στοιχίζει 15 ευρώ. Μην τα χάσετε!!

Τέλος, κάντε εγκαίρως κρατήσεις στο 2104022413 και στο 2103251271 για το Live Χνάρια αυτό το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στο 'Παραπόρτι', στο Πέραμα. Τα Χνάρια θα παρουσιάσουν το ολοκαίνουριο album τους!

Να είστε γεροί,
Low Bap Foundation