Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΠΝΟΣ live @ Charro Negro Bar (22/12/2010)

ΚΑΠΝΟΣ LIVE
Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

CHARRO NEGRO BAR
Σύγγρου με Εγνατία, Αθήνα
ώρα: 11:00 μ.μ.  

Οι Καπνός ξεκίνησαν την μουσική τους διαδρομή το 1996 από την έδρα τους την Θεσσαλονίκη. Το γκρουπ αποτελείται από 4 μουσικούς και την ξεχωριστή φωνή της Ματίνας Τσιφλιτζή. Οι εμπνευστές και δημιουργοί της μπάντας είναι ο Γρήγορης Τσιάνης ( κιθάρα / φωνή) και ο Κώστας Καραμήτσος ( πλήκτρα / φωνή ), ενώ το γκρουπ πλαισιώνετε από τους Νίκο Δημάκιδη ( μπάσο ) και τον Θανάση Παπαδόπουλο ( τύμπανα ). Οι Καπνός κινούνται στο χώρο της pop/rock σκηνής και διαθέτουν σημαντική εμπειρία που έχουν αποκτήσει από την πληθώρα των live εμφανίσεων τους όλα αυτά τα χρόνια.
Το γκρουπ έχει κάνει 3 δισκογραφικές δουλειές οι οποίες κυκλοφόρησαν από την LazyDog Rec. και την Universal Music με τίτλους “Ειν΄ωραια..” 1998, - “Πάλι από την αρχή” 2002 και “Δεν είναι όλα τα όνειρα ίδια” 2006
Το 2009 βρίσκει τους Καπνός νικητές του μουσικού διαγωνισμού ROCK STAR, μια διοργάνωση του STAR FM 97.1 (Θεσσαλονίκη).
Με τον αέρα του νικητή το συγκρότημα ετοιμάζετε πυρετωδώς για την κυκλοφορία του νέου του cd-single, καθώς και μια σειρά από εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Στις εμφανίσεις τους οι Καπνός συμπεριλαμβάνουν πολλές ξένες και ελληνικές επιτυχίες, σε ένα δυναμικό και ξεχωριστό live πρόγραμμα.