Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Live B.D.Foxmoor και Sadahzinia στο Gagarin

Γεια χαρά σε όλους και όλες,
Το κρύο βαραίνει, και η ψυχή μας σιγά - σιγά αλαφρώνει για να ζήσει πάλι την μαγεία της μουσικής. Ωραία πράγματα βράζονται στο ζουμί τους και θα είναι έτοιμα πολύ σύντομα για τ' αυτιά και το μυαλό σας...
Τα νέα μας λοιπόν!
Τα εισιτήρια προπώλησης - σα ζεστά κάστανα - περιμένουν εκεί στη γωνία Πανεπιστημίου 56 και Εμμ. Μπενάκη, στο δισκοπωλείο Τζίνα. Πρόκειται για τα εισιτήρια προπώλησης 21 και 22 Δεκεμβρίου στο Gagarin (Λιοσίων 203-205), στην τιμή των 10euro. Την πρώτη βραδιά ο B.D.Foxmoor και ο Jamoan θα παρουσιάσουν το νέο (ταξιδιάρικο και άκρως σκοτεινό) project τους 'La Bruja Muerta'  με 15 τουλάχιστον νέα τραγούδια. (Υπόψιν ότι δεν έχει σχέση με το project που είχε παρουσιαστεί τον Μάιο στον ίδιο χώρο.... Το project 'La Bruja Muerta' δουλεύτηκε ξανά από την αρχή!)
Την δεύτερη μέρα, 22 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί η Sadahzinia στο Gagarin, για να παρουσιάσει παλιά και νέα τραγούδια από τον δίσκο 'Σάρμα', σε μία από τις εξαιρετικά σπάνιες εμφανίσεις της.
Να είστε εκεί... Μας λείψατε και σας έχουμε ανάγκη σε αυτή την φάση ακριβώς...

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία videoclips του lowbap.com (στην τελευταία σελίδα) όπου θα βρείτε καινούρια clip!
http://www.lowbap.com/gr/videoclips.asp

Στα downloads του lowbap.com θα κατεβάσετε τρία καινούρια τραγούδια του B.D.Foxmoor που τα έφτιαξε κυριολεκτικά όσο βρισκόταν ξαπλωμένος και λαβωμένος στο κρεβάτι του πόνου. (Είναι λίγα από τα τραγούδια που έφτιαξε, αλλά για τα υπόλοιπα θα κάνετε λίγη υπομονή...) 
http://www.lowbap.com/gr/downs.asp?type=6

Ένα ακόμα νέο... η παρουσίαση του νέου album 'Στην εποχή της απομόνωσης' από τα Χνάρια στο 'Παραπόρτι' το Σάββατο που μας πέρασε ήταν μια ακόμα επιβεβαίωση για μας ότι το low bap ταξιδεύει σε καινούρια μονοπάτια κάθε τόσο. Αλλά κι όλες οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο Παραπόρτι - και μοιάζουν με καλά φυλαγμένα μυστικά - ήταν για μας πολύ σημαντικές και ξέχωρες. Ευχαριστούμε όσους έχουν παραβρεθεί και όσους θα το στηρίξουν στη συνέχεια.

Στο τηλέφωνο 2104022413 μπορείτε να μας βρίσκετε από τις 10π.μ.εως τις 2μ.μ. κάθε μέρα για να λύνουμε τις απορίες σας. Καθώς και στο info@lowbap.com ...

Τέλος, μια ωραία πρωτοβουλία από την Θεσσαλονίκη και την ομάδα των παιδιών στο 'Πυραντάμωμα' (έναν χώρο που φτιάχτηκε με αφορμή το lowbap και τις κοινές ανησυχίες κάποιων ανθρώπων). Αντιγράφουμε παρακάτω ακριβώς το κείμενο που μας έστειλαν να ανακοινώσουμε και ευχόμαστε να το στηρίξετε:
'Το "Πυραντάμωμα", σε συνεργασία με το κοινωνικό κέντρο "Στέκι των Μεταναστών", σας καλωσορίζει σε μία εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, την Κυριακή 19 Δεκέμβρη 6:00-8:00 μ.μ.
Από σήμερα ξεκινάει η συλλογή παιχνιδιών, δώρων και ρούχων που μας περισσεύουν για να τα δώσουμε στα παιδιά. Τα συγκεντρώνουμε στο Πυραντάμωμα (Αγίου Πρωτολέοντος 4, ανοιχτά 6 μ.μ.-11 μ.μ.) για να τα μεταφέρουμε τη μέρα της εκδήλωσης στο χώρο(γωνία... Ερμού με Ελευθερίου Βενιζέλου). Εμείς θα ξεκινήσουμε από το Πυραντάμωμα στις 5 μ.μ. και όποιος δεν έχει παρέα, θα χαρούμε να μας ακολουθήσει!
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης είναι:
-body painting
-εργαστήριο ζαχαροπλαστικής
-αφήγηση του παραμυθιού Ντιριγκόου - Ντιριμπάι της Sadahzinia(Γιολάντα Τσιαμπόκαλου)
-κατασκευή ευχετήριων καρτών
-διαγωνισμός φωτογραφίας με την πιο αστεία γκριμάτσα + δώρο έκπληξη!
-μοιράζουμε τα παιχνίδια και ρούχα που θα έχουμε μαζέψει, καθώς και καινούρια δώρα
Με λίγα λόγια, μοιράζουμε χαμόγελα, θέλετε να μείνετε αμέτοχοι ή να γίνετε ενεργά μέλη; Σηκωθείτε απ' τον καναπέ, μαθητές, φοιτητές, γονείς πάρτε τα παιδιά σας κι ελάτε όλοι!
Στο χώρο θα παρευρίσκεται η φωτογράφος του "Πυραντάμωμα", η οποία θα απαθανατίσει τις μαγευτικές στιγμές.
ΕΙΣΟΔΟΣ, φυσικά ΕΛΕΥΘΕΡΗ και οργανωμένο όλο το εγχείρημα χωρίς πλάτες, πελάτες, κρατικές χορηγίες ή οτιδήποτε άλλο έχει σκεφτεί το σύστημα.'

Αυτά προς το παρόν... Το νου σας για τα εισιτήρια της προπώλησης 21 και 22 Δεκεμβρίου είναι περιορισμένα! 
Να είστε γεροί,
Low Bap Foundation