Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

ENOLA STR8 Live Rock Sundays @ Bourbon Bar

Από την Κυριακή 19/12 και κάθε Κυριακή οι Enolastr8 θα βρίσκονται στο πιο αυθεντικό rock μαγαζί της Αθήνας το Bourbon bar στην Γλυφάδα! Η μπάντα επιστρέφει στην περιοχή που γεννήθηκε και πρωτοεμφανίστηκε μ’ένα νέο ανανεωμένο πρόγραμμα αγαπημένων διασκευών αλλά και μαζί με όλα τα κομμάτια του συγκροτήματος! Είσοδος ελεύθερη!
Oι Enolastr8 συστήνονται με 7 μέλη, 2 χρόνια ζωής και ένα μοναδικό ήχο. Ένα καινούργιο group που ήρθε ...να ταράξει τα νερά της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μια παρέα φίλων γεμάτη από ενέργεια και ιδέες,δημιουργώντας ένα θερμό κοινό που μέρα με την μέρα γίνεται μεγαλύτερο.
Στα τέλη του 2010 τους συναντάμε στην καλύτερη τους φάση και στην πιο δημιουργική τους περιόδο. Με νέο management καθώς και με πολλά νέα κομμάτια υπόσχονται ότι ήρθανε για να μείνουν. Το καινούριο τους single “ΑΚΡΩΣ ΕΡΩΤΙΚΗ” έρχεται από τo Family The Label (Διανομή Universal) και αποτελεί ένα εξαιρετικά uptempo χορευτικό track χωρίς βέβαια να απουσιάζει ο σκληρός rock ήχος, σήμα κατατεθέν του συγκροτήματος.

ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ENOLASTR8 ΣΤΟ BOURBON KAI LIVE ROCK SUNDAYS !
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

ώρα έναρξης: 10:00 μ.μ.

Bourbon Bar, Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα
www.bourbonbar.gr
www.enolastr8.com